Op het moment dat jij besluit dat je mijn hulp wilt, dan plannen we een gratis inspiratie sessie. In deze sessie verkennen wij jouw hulpvraag, maak je kennis met mij en mijn manier van werken. In deze sessie krijg je al vele inzichten en tips voor jouw specifieke situatie.

Als wij beiden besluiten dat er een wederzijdse “klik” is dan gaan wij over naar een traject. Samen kijken wij welk traject het beste bij jou past. Dit stemmen we geheel samen af.

Halverwege een traject evalueren we hoe het gaat en passen we waar nodig het traject aan.
Aan het einde van het traject hebben we een evaluatie gesprek om te kijken of het doel behaald is. Zo niet, wat er nog nodig is om het doel te bereiken. Tevens bekijken we dan of het traject verlengd dient te worden of dat het afgerond kan worden.
Uiteraard kun je tussendoor aangeven als je iets wel/niet prettig vindt. Bij mij mag je gewoon jezelf zijn. Jij bent helemaal oke!

Tijdens sessies maak ik gebruik van diverse tools en methodes. Deze stem ik geheel af op jou. Geen enkel traject is dan ook hetzelfde omdat het volledig op de persoon is afgestemd. Ik kan mij zo voorstellen dat je elders al een hulpverleningstraject hebt gehad. Dat is voor mij geen contra indicatie. Tijdens sessies dient zich aan wat er gezien en geheeld wilt worden. Al het gedrag heeft immers een positieve intentie. Ik geloof in heelheid van de mens. Jij bent helemaal oké.