Er zijn een aantal opties waaruit je kunt kiezen als je met mij wilt werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Het is al een enorme stap dat je de keuze hebt gemaakt om een goede mentor te zoeken die jou kan helpen met hetgeen jij worstelt. Topper! De eerste stap is al gezet. Voel voor jezelf wat bij jou resoneert.

💜Losse Sessie
💜Personal Power Rapport met twee sessies
💜Traject
💜PGB

Losse Sessie:
Soms is het fijner om een losse sessie te boeken. Voor als je even wilt sparren, behoefte hebt aan een luisterend oor. Op een laagdrempelige vrijblijvende manier wilt werken aan jouw ontwikkeling op jouw eigen tijd en tempo. Alles is oké. Jouw investering is €90,- per sessie.

Personal Power Rapport met twee sessies:
Een Personal Power Rapport is een rapport n.a.v. een online test die jou weergeeft wat jouw kwaliteiten zijn in dit leven. Een rapport gebaseerd op de veertig kleuren psychologie. In dit rapport zijn de elementen water, vuur, lucht en aarde verwerkt. Vanuit deze vier elementen zit er één element bij waar jij in floreert. Ben jij een lucht type dan doe jij dingen op een luchtige manier. Doe jij dingen op een water manier dan ben je flexibel in het dagelijks leven. Doe jij dingen op een vuur manier dan reageer je met power. Als jij dingen op een aardse manier doet dan ben je vastberaden en zorg je ervoor dat je de situatie goed hebt overwogen. Vanuit de veertig kleuren is er een kleur die het beste bij jou past. Die jou perfect weergeeft wie jij bent en hoe jij in elkaar steekt.

Dit Personal Power Rapport met twee sessies levert jou op:
💜 Wat jouw sterkte kanten zijn
💜 Wat jou makkelijk af gaat in het leven
💜 Wat jouw valkuilen en uitdagingen zijn in het leven
💜 Een rapport met meer dan veertig pagina’s over wie jij bent als
persoon
💜 Hoe jij jezelf het beste kunt stylen
💜 Hoe jij jouw grootste kracht zichtbaar maakt

Jij ontvangt twee sessies waarbij jij vooraf eerst een online test invult. Dit neemt ongeveer dertig minuten tijd in beslag. Na afloop van deze test hebben wij contact met elkaar waarna we de twee sessies plannen. Dit kan live bij mij in de praktijk of online. Ook ontvang je een geprint Power Rapport met bijbehorende materialen. Prachtige kleurenhartjes die jou als persoon zichtbaar maken.

Jouw investering:
De investering voor jou is dertig minuten voor het invullen van een online test. Twee sessies waarbij jij meer over jezelf leert. En opdrachten die je thuis mag uitvoeren. De financiële investering is €360,-

Traject:
Dit traject is voor jou bestemd als je de diepte in wilt gaan. Je wilt oude wonden aankijken, erkennen, accepteren, helen en transformeren. Zodat jij jouw leven naar wens kan leven. Een leven waarin jij de dingen doet die goed zijn voor jou. Een leven waarin jij gezonde grenzen kan stellen richting de ander. Je wilt jezelf graag committen aan een traject om zo het beste uit jezelf te halen. Afscheid te nemen van al dat is geweest en te leven in het heden. In dit traject leer je om jezelf te aanvaarden zoals je bent. Jij bent helemaal oké.

Dit traject levert jou op:
💜 meer innerlijke rust
💜 wat gezonde / ongezonde relaties zijn
💜 jouw klachten om te zetten in krachten
💜 je bent je meer bewust van jouw lichaam en gevoelens
💜 dat je gezonde grenzen kan stellen
💜 praktische oefeningen die jou geaard houden
💜 meer plezier en lol in het leven

Wat je ontvangt tijdens dit traject:
Gedurende een half jaar ga je intensief met mij aan de slag aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Gedurende dit half jaar heb je acht sessies bij mij in de praktijk / online / in de natuur. Ook ontvang je een mp3 audio met een meditatie die persoonlijk op jou is afgestemd. Ik ben er voor jou gedurende dit traject. Als er tussendoor vragen zijn mag je mij jouw vragen mailen waarna ik ze op korte termijn zal beantwoorden.

Jouw investering in dit traject:
Dit traject vraagt van jou inzet aan tijd en motivatie om te willen veranderen en jezelf te ontwikkelen. Soms komen er pijnlijke stukken aan bod die vragen dat je met compassie en liefde naar jezelf blijft kijken. De financiële investering in dit traject is €720,-.

PGB:
In sommige situaties is het mogelijk om bij de gemeente een PGB aan te vragen. In deze situaties is het dan ook fijner om middels een PGB te werken. Vraag bij de gemeente waar je woont naar de mogelijkheden. Indien je hier meer over wilt weten neem gerust contact met mij op.